Manushjälp


Tonkin Text

Manushjälp - lektörsutlåtande


En djupläsning av ditt manus, där jag fokuserar på språk, komposition, berättarteknik, tema, karaktärsutveckling, konflikt, berättartempo, perspektiv etc och ger dig feedback. Börjar manuset på rätt plats, finns lösa trådar, är det något som behöver utvecklas eller strykas? Du får 2-4 A4-sidor med förslag på hur du utvecklar manuset. Dessutom ger jag fler konkreta förslag inne i texten.


Skicka manuset till mig som bifogad fil med 1,5 i radavstånd, i ett läsvänligt typsnitt och med tillräckliga marginaler.

Efter 2-3 veckor (eller enligt överenskommelse) får du mina redigeringsförslag samt själva dokumentet med kommentarer.


Pris för lektörstjänsten: 2700 kronor för de första 200 A4-sidorna exkl. moms (med dubbelt radavstånd och storlek 12 pt Times New Roman), därefter 20 kr per sida, exkl. moms. Välkommen att kontakta mig med din förfrågan.
Tonkin Text innehar f-skattsedelManushjälp - om du väljer en djupgående lektörsläsning eller  en mer textfokuserad redigering beror på manusets behov.

Manushjälp - redigering/språkgranskning


Riktar sig till dig som har ett färdigt manus, men som vill ha en genomgång av språk och text. Behöver texten stramas åt här och där? Finns språkliga ups and downs? Uttrycker sig karaktärerna trovärdigt eller behövs ett lite annorlunda sociolekt?Skicka manuset till mig som bifogad fil med 1,5 i radavstånd, i ett läsvänligt typsnitt och med tillräckliga marginaler.

Efter 2-3 veckor (eller enligt överenskommelse) får du mina redigeringsförslag samt själva dokumentet med kommentarer.


Från: 2300 kr inkl moms.Tonkin Text innehar f-skattsedel